Patelnie

W każdej kuchni poza garnkami niezbędne są oczywiście patelnie. Lubimy smażone potrawy mimo, iż nie są to dania, które służą naszemu zdrowiu. Smażenie bez tłuszczu, dzięki odpowiednim patelniom może być jednak zdrowe!

Pokazano 1-6 z 6 pozycji

Patelnie wykonane zgodnie z najnowszymi trendami sztuki kulinarnej. Nowoczesne wzornictwo i ponadczasowy design. Nasze patelnie posiadają grube, akutermiczne dna i wnętrza o zróżnicowanej strukturze. Mamy patelnie w różnym rozmiarze i pojemości po to, aby dopasować się do potrzeb użytkownika.
Patelnie Philipiak Milano wykonane są z najwyższej jakości stali chromowo-niklowej 18/10. Ta szlachetna odmiana stali jest niezwykle trwała i odporna na działanie wysokich temperatur dzięki czemu posiadają, aż 25 lat gwarancji. Stal nie wchodzi w reakcje z pożywieniem, a do potraw w trakcie gotowania nie przedostają się szkodliwe substancje.
Unikalna konstrukcja dna naszych patelni pozwoli wydobyć z potraw ich naturalne smaki i aromaty oraz uniknąć nadmiaru tłuszczu i umożliwić ograniczenie soli. Mięso smażone bez dodawania tłuszczu zachowuje swoje walory smakowe i wartości odżywcze. Potrawy panierowane smażone bez tłuszczu lub w niewielkiej ilości nie powodują zwiększenia, nawet do kilkuset razy, kaloryczności spożywanych przez nas potraw.

Produkt dodany do ulubionych

Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej Dowiedz się więcej