Zupa dyniowa z pomarańczą i kokosem
Obłędnie pyszny i aromatyczny krem z dyni z dodatkiem mleczka kokosowego i soku pomarańczowego to ciekawe połączenie składników, które pasują do siebie idealnie.
Składniki:
20 g oleju kokosowego
350 g wody
1 g czarnego pieprzu
1 g kurkumy
80 g napoju kokosowego
20 g migdałów w płatkach
50 g cebuli
4 g czosnku
3 g soli
20 g mleczka kokosowego
70 g soku pomarańczowego 100%
150 g dyni piżmowej
Sposób wykonania:
Do kielicha dodaj 1 ząbek czosnku, 50 gramów cebuli obranej i pokrojonej na mniejsze kawałki. Siekaj 10 sekund z prędkością 10 obrotów.
Aby poznać kolejne kroki gotowania pobierz aplikację Philipiak Home, w której odkryjesz wszystkie przepisy na Cookover.
Jak to zrobić?
Zeskanuj kod QR
Pobierz aplikację na swój telefon
Zarejestruj się w aplikacji Philipiak Home i korzystaj z pełnej treści przepisów na Cookover