Burger wołowy
Burger wołowy to klasyczna i soczysta kanapka z mielonej wołowiny. Burger jest serwowany w świeżej bułce z ulubionymi dodatkami: chrupiącą sałatą, soczystym pomidorem, plasterkiem cebuli, piklami i serem. Doskonały z sosem barbecue, majonezem lub klasycznym ketchupem.
Składniki:
4 burgery, około 200 gramów każdy
4 bułki do hamburgerów
4 liście sałaty
4 plasterki sera mimolette lub cheddar
1 cebula
1 pomidor
majonez, ketchup, musztarda do wyboru
4 ogórki kiszone lub piklowane
Sposób wykonania:
Wybierz program Ruszt. Ustaw temperaturę na 205°C i czas 5 minut. Uruchom program. Zamknij pokrywą urządzenie. Poczekaj, aż program się skończy. Otwórz pokrywę.
Aby poznać kolejne kroki gotowania pobierz aplikację Philipiak Home, w której odkryjesz wszystkie przepisy na Cookover.
Jak to zrobić?
Zeskanuj kod QR
Pobierz aplikację na swój telefon
Zarejestruj się w aplikacji Philipiak Home i korzystaj z pełnej treści przepisów na Cookover