Croissant
Kruche i maślane croissanty to klasyczny, francuski przysmak, który idealnie sprawdzi się na śniadanie lub podwieczorek. Dzięki cienkim warstwom ciasta francuskiego, croissanty są lekkie i puszyste, a ich złocista skórka kusi zapachem masła.
Składniki:
1 opakowanie ciasta francuskiego
1 żółtko
1 łyżka mleka
Sposób wykonania:
Rozłóż ciasto, wytnij 6 trójkątów, zwiń rogaliki. Ustaw urządzenie na program Konwekcja na 180°C i 15 minut. Uruchom program. Zamknij pokrywą urządzenie.
Aby poznać kolejne kroki gotowania pobierz aplikację Philipiak Home, w której odkryjesz wszystkie przepisy na Cookover.
Jak to zrobić?
Zeskanuj kod QR
Pobierz aplikację na swój telefon
Zarejestruj się w aplikacji Philipiak Home i korzystaj z pełnej treści przepisów na Cookover
Aby poznać kolejne kroki gotowania pobierz aplikację Philipiak Home, w której odkryjesz wszystkie przepisy na Cookover.
Jak to zrobić?
Zeskanuj kod QR
Pobierz aplikację na swój telefon
Zarejestruj się w aplikacji Philipiak Home i korzystaj z pełnej treści przepisów na Cookover