Mus z kawą zbożową i owocami
Mocno czekoladowy mus z dodatkiem kawy zbożowej i mleczka kokosowego sprawdzi się idealnie jako zdrowa przekąska, deser lub śniadanie na słodko.
Składniki:
50 g malin
40 g cukru
30 g orzechów laskowych
100 g mleka spożywczego, 2% tłuszczu
400 g mleczka kokosowego
140 g gorzkiej czekolady
30 g kawy zbożowej
Sposób wykonania:
Do kielicha dodaj 140 gramów gorzkiej czekolady połamanej na mniejsze kawałki. Siekaj 10 sekund z prędkością 14 obrotów. Zawartość zgarnij szpatułką na dno kielicha.
Aby poznać kolejne kroki gotowania pobierz aplikację Philipiak Home, w której odkryjesz wszystkie przepisy na Cookover.
Jak to zrobić?
Zeskanuj kod QR
Pobierz aplikację na swój telefon
Zarejestruj się w aplikacji Philipiak Home i korzystaj z pełnej treści przepisów na Cookover