Jaglanka chałwowa
Autorski przepis Dawida Budzicha
Dawid Budzich

Składniki:

  • 120 g płatków jaglanych 
  • 400 ml mleka 
  • 80 g chałwy 
  • 20 g sezamu 
  • 20 g białej czekolady

Sposób przyrządzenia:

  1. Mleko, płatki jaglane i chałwę przekładamy do blendera, włączamy funkcję owsianka i gotujemy około 5 minut.
  2. Można podawać na ciepło lub na zimno, posypane sezamem i kawałkami siekanej czekolady.

Do przygotowania tej potrawy najlepiej użyć:

Blender Philipiak Storm II Blender Philipiak Storm II 2
0,00 zł
Towar dostępny
Katalog produktów

Blender Philipiak Storm II

Produkt dodany do ulubionych

Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej Dowiedz się więcej