Pasta z czerwonej fasoli
Autorski przepis Karola Okrasy
Karol Okrasa

Składniki (na 4 porcje)

  • 400 g ugotowanej czerwonej fasoli 
  • 100 ml oliwy z oliwek ekstra virgin
  • 1 ząbek czosnku
  • 2 filety anchois
  • 2 łyżki posiekanej natki pietruszki
  • 2 łyżki pasty sezamowej
  • 3 cykorie

Sposób wykonania:

Fasolę odcedzamy i miksujemy z posiekanym czosnkiem, pastą sezamową i anchois. Dodajemy oliwę i natkę pietruszki, po czym dokładnie mieszamy. Liście cykorii oddzielamy od siebie i podajemy z pastą. 

Do przygotowania tej potrawy najlepiej użyć:

Katalog produktów

Philipiak Vacuum Blender VB500

Produkt dodany do ulubionych

Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej Dowiedz się więcej