Przystawki

Przepis na dobre przystawki to klucz właściwie rozpoczętego przyjęcia. Smaczna przystawka powinna zaostrzyć apetyt gości nie tylko wybitnym połączeniem smakowym, ale również sposobem podania. Wybór przystawki jest zawsze uzależniony od całego menu. Prezentujemy przepisy na zimne i ciepłe przekąski przyrządzone w naczyniach Philipiak Milano, które z odpowiednio dobranymi daniami głównymi, sprawią, że uroczystość zawsze będzie udana.

Autorski przepis Dawida Budzicha
Dawid Budzich

Autorski przepis Dawida Budzicha
Dawid Budzich

Autorski przepis Dawida Budzicha
Dawid Budzich

Autorski przepis Dawida Budzicha
Dawid Budzich

Autorski przepis Dawida Budzicha
Dawid Budzich

Autorski przepis Dawida Budzicha
Dawid Budzich

Autorski przepis Karola Okrasy
Karol Okrasa

Autorski przepis Karola Okrasy
Karol Okrasa

Produkt dodany do ulubionych

Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej Dowiedz się więcej