Koktajle i soki

Wprowadzenie do codziennej diety jednej lub dwóch szklanek soków jest prostą metodą podniesienia jakości diety. Zabezpiecza także przed niedoborami witamin i składników mineralnych. Soki mogą stanowić zamiennik 1-2 porcji warzyw i owoców w ciągu dnia. Przyjmuje się, że jedna szklanka soku odpowiada 150 g (jedna porcja) warzyw lub owoców z 500-700 g zalecanych. Podobnie jak warzywa i owoce, świeżo wyciskane soki są źródłem licznych fitoskładników, które mają dobroczynny wpływ na procesy zachodzące w Twoim ciele. Dlatego picie soków to element profilaktyki i dietoterapii przewlekłych chorób, takich jak cukrzyca, miażdżyca, hipercholesterolemia, nowotwory. Nasze przepisy na soki i koktajle to źródło zdrowia i witamin. Pij soki wyciskane w wyciskarce wolnoobrotowej Philipiak Milano.

Autorski przepis Dawida Budzicha
Dawid Budzich

Autorski przepis Dawida Budzicha
Dawid Budzich

Autorski przepis Dawida Budzicha
Dawid Budzich

Autorski przepis Dawida Budzicha
Dawid Budzich

Autorski przepis Dawida Budzicha
Dawid Budzich

Autorski przepis Dawida Budzicha
Dawid Budzich

Autorski przepis Dawida Budzicha
Dawid Budzich

Autorski przepis Dawida Budzicha
Dawid Budzich

Produkt dodany do ulubionych

Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej Dowiedz się więcej